Седма научна конференција “Нови хоризонти саобраћаја и комуникација 2019“ на Саобраћајном факултету

У Хотелу „Парк“ и Саобраћајном факултету у Добоју 29. и 30. новембра биће одржана VII међународна конференција прве категорије, под називом “Нови хоризонти саобраћаја и комуникација 2019“.

Током два дана планирана су пленарна излагања, рад по тематским областима конференције и тематске радионице. У оквиру пленарних излагања, предавања ће одржати еминентни професори и стручњаци из области саобраћаја, међу којима је, по први пут на овим просторима, и професор Jianhong Wu са Пекиншког универзитета за транспорт “Jiaotong” (први Универзитет из области транспорта на Шангајској листи за 2018. годину).

Овај догађај је прилика да истраживачи, научни и стручни радници из области транспорта, саобраћајног инжењерства и комуникација, представе широј јавности актуелне политике одрживости и стратегије развоја саобраћаја, примјере добре праксе у свијету и у окружењу, рјешења конкретних проблема у области транспорта, резултате свог научно-истраживачког рада, нове моделе, технологије и достигнућа из области које Конференција покрива.

Конференцију организује Саобраћајни факултет Универзитета у Источном Сарајеву уз подршку Владе Републике Српске, Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво. На конференцији се очекује велики број учесника и гостију из земље и иностранства.

Детаљније информације о конференцији “Нови хоризонти саобраћаја и комуникација 2019“ можете пронаћи овдје.